top of page

L. van Hal

Mijn naam is Lydie van Hal en ik ben één van de praktijkondersteuners geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ) van praktijk Bac. Ik heb mijn opleiding Pedagogische Wetenschappen genoten aan de Universiteit Leiden en later aangevuld met Psychologie aan de Open Universiteit. Sinds februari 2020 ben ik werkzaam bij praktijk Bac. Ik woon samen met mijn vriend en onze kat, die we in 2019 van vakantie in Griekenland hebben meegenomen. In mijn vrije tijd wandel, dans, klus en bak ik graag, en ben ik – net als de kat - veel in de tuin te vinden.

 

Wanneer u last heeft van psychische klachten, kan de huisarts u binnen de praktijk doorverwijzen naar de POH-GGZ. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij psychische klachten. Een paar voorbeelden hiervan zijn: angstklachten, burn-out, depressie, slaapproblemen en rouwverwerking.

 

Ik breng tijdens het intakegesprek samen met u uw klachten in kaart, daarna geef advies ik over de aanpak hiervan. Bij lichtere klachten is begeleiding binnen de huisartspraktijk over het algemeen voldoende. Bij complexere problematiek adviseer ik meestal een verwijzing naar een psycholoog of de GGZ.

Lydie%2520pic_edited_edited.jpg
bottom of page